Страници

четвъртък, 14 август 2014 г.

Ubisoft пуснаха трейлър за Heroes of Might and Magic VII


    

    Вчера Ubisoft пуснаха официален трейлър за Heroes of Might and Magic VII, която трябва да излезе през 2015г. Можете да го видите на официалният им канал в YouTube.

     От това, което се вижда в него изглежда, че играта ще е продължение по - скоро на M&M X отколкото на HoMM 6, като главният герой ще се опитва да обедини другите нации около себе си и да спре бушуващата война.

     Краткото клипче не предлага никакъв геймплей, но се вижда, че вероятно в играта ще има поне четири града - Heaven, Necropolis, Stronghold и Academy или Sanctuary не става ясно от видеото.

     Като фен на поредицата, чувствата ми за тази новина са много противоречиви. От една страна се радвам, че ще има нова игра, от друга, предишната беше откровено казано, лошо направена, като единственото интересно беше историята. И освен това дори не включиха всички  градове преди да обявят, че ще пускат VII. Да се надяваме, че този път ще се поправят и ще пуснат поне всички градове, било то и след няколко експанжъна. Та да, опасявам за качеството на тази, иска ми се да е добра, но не смея да се надявам.

     Все повече фирми в бранша почват да слушат феновете си, да се надявам, че и Ubisoft ще станат една от тях.

    Ето и официалният трейлър. Сайтът на играта ще бъде http://www.mmh7.com/ , но за сега няма нищо на този адрес.


Няма коментари:

Публикуване на коментар